Careermanagement

Wanneer u voor een belangrijke keuze in uw loopbaan staat, kan onafhankelijk advies uitkomst bieden. De reden om een loopbaanadviseur in te schakelen kan sterk verschillen: U bent toe aan een nieuwe uitdaging, u wilt de juiste keuze maken in uw carrière of studie, u bent door een reorganisatie gedwongen om naar nieuwe mogelijkheden te zoeken of u wilt meer inzicht verwerven in uw kwaliteiten, capaciteiten en ambities.

Loopbaanadvies bij MV Consult start met een oriënterend gesprek. In dit gesprek wordt uw vraag helder gedefinieerd en het adviestraject bepaald.

Careermanagement kent twee producten:

  1. Career check-up
  2. Outplacement

De career check-up heeft als doel uit te zoeken waar iemand staat in zijn loopbaan en wat een goede vervolgstap zou kunnen zijn. Resultaat van de career check-up is:

  • een realistisch zoekprofiel met een overzicht van mogelijke functiegebieden en branches, inclusief een curriculum vitae en actieplan
  • versterkt zelfbeeld waaronder overzicht in interesses, affiniteiten, capaciteiten en competenties
  • inzicht in arbeidsmarktwaarde en objectief advies over passende keuzes m.b.t. functies en branches

Duur van het career check-up traject is 3 maanden.

Het outplacement traject heeft als doelstelling een nieuwe functie (invulling) te vinden. Resultaat van het outplacementtraject is naast de bovengenoemde resultaten ook:

  • een fysiek en mentaal herstel (na een ontslag) zodanig dat omgegaan kan worden met persoonlijke veranderingen en met veranderingen in de huidige situatie en toekomstige werksituatie
  • toegang tot MV Consult netwerk t.b.v. netwerkgesprekken
  • actieve ondersteuning in sollicitatie-activiteiten

Duur van het outplacement traject is 3, 6 of 9 maanden.

Wilt u meer weten of een oriënterend gesprek met MV Consult? Klik dan hier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.