Counseling

Counseling helpt u ontdekken wat uw eigenlijke probleem is. Als dit bekend is, kunt u samen met uw counselor zoeken naar een oplossing van het probleem of beter leren omgaan met het probleem.

Counseling kan u helpen bij bijvoorbeeld emotionele problemen, stress, relatieproblemen, geen beslissing kunnen nemen, levensloopplanning, carrièreplanning, het vinden van een levensdoel, angsten, trauma's, fobieën, verwerking van verlies en eenzaamheid.

Het is mogelijk dat u soms een probleem heeft waarmee de mensen in uw eigen omgeving geen raad weten of één die u liever niet aan uw familie, vrienden of werkgever toevertrouwt. Of misschien zijn de mensen in uw omgeving juist de oorzaak van uw probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van menselijke (psychische) problemen.

MV Consult helpt uw problemen in het juiste perspectief te zien en ze op te lossen. Door effectieve en gestructureerde gesprekken vindt u samen met ons een uitweg, zodat u uiteindelijk vrijer door het leven kunt gaan.

Door counseling kunt u o.a. leren:

  • uw gedachten te ordenen
  • ontdekken wat u in de toekomst wilt
  • leren omgaan met stress
  • uw levensvragen verdiepen of
  • werken aan uw persoonlijke ontwikkeling

U krijgt ook steun bij het daadwerkelijk uitvoeren van uw plannen.

Wilt u meer weten of een oriënterend gesprek met MV Consult? Klik dan hier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.