Klanten careermanagement

  • Manager, Purchase Greens

"Gestopt bij een werkgever na een jaarcontract waar ik me niet echt thuis voelde…. bovendien een turbulente periode in m’n privé leven bijna achter de rug. En nu ? Wat wil ik nu ? Hoe doe ik ‘t? wat past echt bij me ? Nogal wat vragen waar ik even geen antwoord op wist.
Via een vriendin kwam ik bij Marjon terecht en…. het klikte.
Middels een aantal sessies begon ik mezelf beter te begrijpen en beter in te zien wat en waarom ik het een en ander wilde . Maar ook wat ik juist niet wilde. Dat allemaal eens voor jezelf bevestigd hebben is confronterend maar werkt bevrijdend. En…. het had een zeer positief effect op me. Alles begon op zijn plaats te komen: een leuke en goede baan, rust dat ik had kunnen kiezen, privé gingen ook dingen beter lopen.
De sessies met opdrachten van Marjon hebben me echt geholpen.
Ze doet ’t op gevoel en dat werkte bij mij prima.
Ik voel me een gelukkig mens ! dat is een hele uitspraak maar dat is mede gekomen door het “herkennen” bij MVConsult.  Thanks."

  • Personeelsadviseur, Ministerie van Onderwijs en Cultuur

"Ik was al enige tijd in een functie waarin ik mij niet meer thuis voelde. Het vinden van een balans tussen werk & privé werd steeds lastiger en ik had geen idee meer van mijn eigen wensen. Ik ging op zoek naar professionele begeleiding. In het kennismakingsgesprek was het de betrokkenheid van Marjon die mij over de streep trok om een traject met haar te starten. Haar persoonlijke benadering, waarbij zij het duidelijk benoemen van knelpunten totaal niet uit de weg ging, zorgde voor een grote mate van veiligheid. Met veel energie en steeds nieuwe inzichten verliet ik de gesprekken. Het traject met Marjon heeft mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten, wensen en behoeften. Bovenal heb ik geleerd dat je altijd keuzes kunt maken en daarvoor zelf verantwoordelijk bent. Door het traject is mijn zelfinzicht en zelfvertrouwen gegroeid en ligt zelfacceptatie op mijn weg. De stap naar het verwezenlijken van mijn droom is dichterbij en zal zeker worden gemaakt!"

  • Financieel medewerker, Heineken
"Toen ik hoorde dat ik mijn baan zou verliezen stortte mijn wereld in. Dat dit mij moest overkomen. Door mijn werkgever werd mij een outplacementtraject aangeboden en zo kwam ik met Marjon Vermolen in contact. Gelijk tijdens de eerste sessie klikte het. Marjon kon mij er van overtuigen dat ergens anders een nieuw begin mogelijk was. In de gesprekken die volgden wist Marjon steeds weer de vinger op de juiste, soms pijnlijke, plek te leggen. Ik denk dat ik mijzelf nu beter ken en zie de toekomst weer met vertrouwen tegemoet. Marjon bedankt!"

 

 
LOL Media Design