Marjon Vermolen

Profiel

MV Consult is in 2004 opgericht door Marjon Vermolen (1962). Als dochter van een Shell medewerker heeft zij haar jeugd doorgebracht in het buitenland waar de kiem is gelegd voor haar interesse in de mens, zijn cultuurgoed, gewoontes, gedachten, gevoelens en gedrag.

Na afronding van haar studie rechten in Groningen, heeft zij ruim 5 jaar voor de Verenigde Naties gewerkt in Kenya en Thailand. Na terugkeer is zij bij de Schiphol Group in dienst getreden en is ze gedurende 8 jaar werkzaam geweest op het gebied van human resources management.

Marjon leidde een bewogen leven en kende verdriet en geluk, angst en vrijheid, tegenslag en succes. Ruim 5 jaar geleden zette een burn-out haar aan het denken over haar levenswijze, haar werk en haar dromen over de toekomst.

Zij besloot zich te gaan specialiseren in het coachen van mensen. Daartoe stapte zij over naar een bureau gericht op outplacement, coaching en assessments. In de functie van senior adviseur heeft zij ruime ervaring opgedaan in het coachen van midden- en hogerkader van diverse bedrijven, overheidsinstanties en zorginstellingen. Daarnaast heeft zij outplacement trajecten begeleid en trainingen "persoonlijke effectiviteit" verzorgd.

Tegelijkertijd heeft ze een 4-jarige studie Coaching en Counseling gevolgd bij het Europees Instituut, een internationale organisatie die zich richt op de relatie mens en werk in de meest brede zin van het woord.

Haar aanpak kenmerkt zich door een warme en enthousiaste benadering, haar liefde voor de mens, haar analytisch vermogen, haar vermogen om iemands drijfveren naar boven te halen en hem of haar daarna te laten handelen, haar probleemoplossend vermogen en resultaatgerichtheid.